Kokkan seepärast, et meeldib. Siin on nii soolaseid kui ka magusaid retsepte. Blogi on minu jaoks eelkõige leitud, katsetatud ja mitmeid kordi järele proovitud parimate ja huvitavamate retseptide kodu.
kolmapäev, 18. aprill 2018
Tort Vanaemale
Tänasele sünnipäevalapsele üks veidi teistmoodi tort, kui tavaliselt oleme teinud. Sisuks on brownei põhi, karamelliseeritud riivleiva toorjuustukreemiga (sisu retsept raamatust "Eesti 100 torti " Kristel Kadakas toorjuustu-šokolaaditort "Muhu neiu") ja punased sõstrad. Katteks valgešokolaadi ganache ja martsipan. Hortensia õiekobar on tehtud lillepastast, traadi otsa. Lehed on eraldi. Palju õnne!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar